Minimarket

Nom *

Cognoms *

Email *

Mitjà - Curtmetratge - Festival - Productora *

Fotografia per acreditació (Máxim 2Mb) *

Comentari

Al FEC Festival_Festival Europeu de Curtmetratges de Reus s’inscriuen anualment una mitjana de 5.000 curtmetratges procedents de la majoria de països europeus. Una selecció aproximada d’uns 160 curtmetratges presentats al FEC Festival (incloent-hi tots els de les seccions a Competició i Panorama) es troba disponible per al seu visionat a través de monitors. Aquesta selecció es realitza seguint els criteris artístics del Festival i per tant, segueix els cànons dels films que habitualment es projecten al certamen.

La organització del FEC Festival posa a la disposició dels/les directors/es, productors/es, distribuïdors/es i persones interessades en el visionat dels curtmetratges, l’espai del Minimarket, per tal de poder visualitzar, seleccionar i contactar amb les distribuïdores de cada film.

El Minimarket del FEC Festival 2016 estarà obert del dimecres 29 de març al dissabte 01 d’abril, a l’espai de la Oficina FEC (Plaça del Castell, 1, Reus), i en els horaris: d’11 h a 13 h i de 17 h a 19 h.

En cas de voler assistir al Minimarket del FEC Festival cal que ompliu el formulari adjunt.

© Copyright - FEC Festival