Pàgina d'inici  /  Notícies  /  El meu primer Festival
Elmeuprimerfestival

El meu primer Festival

El passat cap de setmana vàrem assistir al Meu primer Festival (www.elmeuprimerfestival.com) a fer de jurat. Un festival dedicat als més petits per tal de mostrar curtmetratges d’animació que no tenen cabuda al circuit comercial. Com la resta de festivals de cinema, aquest també és  necessari.

Foto: “El meu avi era un cirerer”, d’Olga & Tatiana Poliektova (Rússia), guanyador del 1r premi en la categoria +7.

Tags:
0 comentaris

Deixa un Comentari

Vols unir-te a la discussió?
No dubti en contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà


*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>